SUCCESHISTORIER


Agilityhunden

Thea er uddannet hundetræner i DCH og bruger meget tid på stimulering af sine border collier. Hun løber bl.a. agility på konkurrenceplan og dyrker rally- og DCH-lydighed med sin ældste hund, Laika.

”Laika elsker at arbejde og at bruge sit hoved, og jeg var derfor meget interesseret, da jeg hørte om Pet-Pocket. Laika fik en Pet-Pocket og fangede hurtigt princippet. I modsætning til tidligere typer af aktivitetslegetøj blev Pet-Pocket ved med at udfordre hende.”

Da Laika i marts 2016 fik en knæskade, blev al træning indstillet og alle gåture foregik i snor. Hun var bestemt ikke tilfreds og begyndte at blive rastløs.

”Pet-Pocket var en af de eneste aktiviteter som hun nemt kunne stimuleres med og som samtidig ikke var voldsomt tidkrævende for mig. I hendes skadesperiode legede hun dagligt med Pet-Pocket, og jeg kunne tydeligt mærke, at hun følte sig mentalt bedre tilpas efterfølgende.”

”Jeg vil helt bestemt anbefale Pet-Pocket til andre, om end ens hund er skadet eller fit for fight er produktet fantastisk stimulering. Laika er heldigvis kommet oven på siden sin skade, men nyder stadig at lege med Pet-Pocket.”

Thea Stenberg Hansen, EsbjergFamiliehunden

"Jeg har en lille Cavalier King Charles Spaniel. Hun er en kræsen hund og har aldrig ville lege. Jeg har ellers købt en masse aktiveringslegetøj, men det er kun interessant i få dage, så er det yt og hun vil hellere putte i sofaen hos mig."

"Jeg prøvede igen med Pet-Pocket. Det var godt, da hun skulle tænke lidt og der gik ikke lang tid før hun havde luret den og vil nu lege med den hver aften. Hun finder den selv fra gulvet, kommer hen og smider den foran mig og kigger forventningsfuldt op på mig, ligesom hun siger, 'halløj nu er tiden inde til leg.' Det har vi snart gjort i et halvt år, faktisk hver aften. Så al det andet legetøj er pakket i legekassen, og det kigger hun ikke engang på."

Lone Nielsen, Allesø