• Brix Food Frame Hard

  Brix Food Frame Hard

  Varenummer: 10100

  Food Frame store ramme på bagsiden giver dig mulighed for at dele din hunds foder op, så den ikke sluger for store mængder foder på én gang. Lægger du to Food Frames oven på hinanden, kan du selv bestemme sværhedsgraden, alt efter hvordan velcroen vender. På modsatte side finder du 4 små lommer under benene.

  Se byggeguides her

  Hård Velcro har små kroge, mens blød Velcro har små ringe, som gør at de kan sættes sammen. Det vil sige at hundens størrelse ikke har nogen betydning for valget mellem soft og hard, som udelukkende gør at produkterne kan hænge sammen.

  Se video Download Pixi-bog  Vi anvender de absolut stærkeste bløde og rene materialer, vi har kunne finde. Alle produkter er udarbejdet i phthalat-fri presenning, som også bruges til fremstilling af knivstoppende slagterforklæder indenfor fødevareindustrien. Desværre har vi i enkelte tilfælde oplevet at hunde kan trænge igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men derimod tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Derfor er den rigtige præsentation af produktet vigtig, så hunden forstår den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker.

  Du åbner velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Konceptet bag Pet-Pocket er nemt for hunden at forstå – men det kan være en god ide at hjælpe hunden i gang. En god måde er at sidde på gulvet og pakke Pet-Pocket med godbidder, mens hunden ser på det.

  Her kan det være en god idé at vise hunden, hvordan velcroen åbnes – og eventuelt lade et par af lommerne sidde meget løst hæftet, så hunden hurtigt afkoder konceptet. Er din hund meget lille, kan lommerne være svære at åbne – her kan du også hjælpe hunden ved blot at lukke velcroen halvt til.

  Sværhedsgrader

  Levels viser hvert produkts sværhedsgrad. Nogle produkter har potentiale til at dække over flere niveauer. Det vises ved en pil fra ét level til det næste. Du kan altid bygge et level 1 produkt sammen med et level 2 eller 3 produkt for at øge sværhedsgraden.

  Level 2

  Level 2 er for de lidt mere erfarne hunde, som før har prøvet kræfter med aktiveringslegetøj.  Andre bygger med...